Länkar & Tips

Nedan har vi samlat länkar till sidor som ofta svarar på vanliga frågor och funderingar. Idun Bumm kommer även ordna återkommande föreläsnings- och mingelkvällar för föräldrar. Yrkesverksamma och branschfolk, kollegor och studenter är också varmt välkomna!

Information om föreläsningarna kommer skrivas här nedan.

Matnyttig information och vägledning

Samarbeten

ABC Logopedtjänst Stadshagen, erfarna logopeder med bred kompetens inom områdena tal-och språksvårigheter och dyslexi. 
https://https://abclogopedtjanst.se/

Cecilia Chrapkowska, barnläkare och kollega som tillsammans med Agnes Wood skrivit boken ”Praktika för blivande föräldrar”. Mer information om boken från förlaget: https://www.wwd.se/bocker/207079/praktika-for-blivande-foraldrar/

Anna Rosengren, leg. psykolog med lång erfarenhet av behandling av psykisk ohälsa hos barn har skrivit boken KBT ur ett barnperspektiv. Mer information om boken från förlaget: https://www.nok.se/titlar/akademisk-psykologi/kbt-ur-ett-barnperspektiv/

Idun Bumm kommer ordna återkommande föreläsnings- och mingelkvällar för föräldrar. Yrkesverksamma och branschfolk, kollegor och studenter är också varmt välkomna!

Vi på Idun Bumm Kungsholmen är glada att få hjälpa S:t Eriks BVC med deras specialistmottagning som besöks av barnläkare Artemis Liaskas och barnläkare Lena Catry varje tisdag.
https://www.steriksbvc.se