Våra Medarbetare

Vi som arbetar här är alla erfarna barnläkare, barnsjuksköterskor och psykologer med mångårig erfarenhet av att arbeta med barn.

Vårt Team

Artemis Liaskas

Grundare av Idun Bumm, medicinskt ledningsansvarig överläkare, barnläkare.

Lena Catry

Grundare av Idun Bumm, verksamhetschef. Överläkare, barnläkare. Lena är medicine doktor och har doktorerat på kroppens immunförsvar.

Ingrid Rasmuson

Överläkare, barnläkare. Ingrid har arbetat på Bumm i många, många år och är en av Sveriges mest erfarna Bumm-barnläkare.

Elisabeth Nilsson

Överläkare, barnläkare. Elisabeth har arbetat på Bumm i många år och är en av Sveriges mest erfarna Bumm-barnläkare.

Ulrik Allheim

Barnöverläkare. Ulrik blev färdig med sin specialistläkar-utbildning i barn- och ungdomsmedicin 2001 . Har arbetat på många olika barnspecialist-mottagningar både i Stockholmsområdet och utanför.

Anna Mangelus

Barnläkare. Anna har genomgått sin specialistläkartjänst på Karolinska Universitetssjukhuset och arbetar på Idun Bumm sedan januari 2021.

Britt Gustafsson

Överläkare, barnläkare, professor. Britt har gedigen erfaren från barnhematologen, onkologen, benmärgstransplantationsavdelningen och har arbetat på Bumm i flera år.

Silvia Malenicka

Bitr. överläkare, barnläkare, specialist på magtarmsjukdomar.

Maria Dimou

Barnallergolog, dvs barnläkare, grenspecialist på allergi och astma hos barn.

Per Volpini Borgström

Överläkare, barnläkare och barnpsykiatriker. Per är en mycket erfaren dubbelspecialist, som på Idun Bumm ska arbeta med både neuropsykiatri och barnmedicinsk behandling av koncentrations-problematik.

Ulrika Berg

Överläkare, barnläkare, grenspecialist i barnendokrinologi och medicine doktor. Ulrika har gedigen erfarenhet och har arbetat på såväl barnendokrinmottagningen på NKS och på Bumm i många, många år. Utbildningsansvarig på mottagningen.

Siavash Lagerqvist Alidoost

Barnläkare, Siavash har genomgått sin specialistläkartjänst på Karolinska Universitetssjukhuset och arbetar på Idun Bumm sedan augusti 2021.


Andromachi Kyriakou

Barnläkare. Andromachi har blev färdig med sin specialistläkar-utbildning i barn- och ungdomsmedicin 2013 och har tidigare arbetat på Karolinska Bumm Huddinge och Capio Zinkensdamm Bumm .

Jessica Westman

Barnläkare och neonatolog.

Veronica Conta

Barnsjuksköterska. Tar alla typer av patientkategorier. Specialområde ADHD.

Haide Anisian

Barnallergi-sjuksköterska och barnmorska. Tar alla typer av patientkategorier. Har även mottagning för KBT mot stickrädsla. Specialområde: Hud, allergi, astma.

Iréne Turac

Barnsjuksköterska. Tar alla typer av patientkategorier. Specialområde obesitas, kost och motion.

Maria Brunnelöv

Barnsjuksköterska. Tar alla typer av patientkategorier. Har tidigare arbetat i många år i Nacka Kommun som skolsjuksköterska och innan dess på BVC.

Linda Björklund

Barnsjuksköterska. Tar alla typer av patientkategorier. Har tidigare arbetat i många år på NKS med avancerad hemsjukvård av svårt sjuka barn.

Edwige Coly

Leg. undersköterska med mångårig erfarenhet från barnallergimottagning och Bumm. Material- och inköpsansvarig samt vårdkoordinator.

ST-läkare, allmänmedicin

Randande ST-läkare i allmänmedicin från Region Stockholm.

ST-läkare, barnmedicin

ST-läkare i barnmedicin i barnmedicin från hela landet är varmt välkomna att göra sin öppenvårdsplacering hos oss på Idun BUMM Kungsholmen! Hör av er direkt till oss!

Eva Larsson

Leg. psykolog. Har främst mottagning för psykisk ohälsa hos barn och ungdomar.

Stephanie Hanson

Leg. psykolog Stephanie utför neuropsykiatriska utredningar och har mottagning för psykisk ohälsa hos barn och ungdomar.

Christoffer Winald

Leg. psykolog. Christoffer utför främst neuropsykiatriska utredningar och har även till liten del mottagning för psykisk ohälsa hos barn och ungdomar.

Niklas Lidén

Leg. psykolog. Niklas utför neuropsykiatriska utredningar och har mottagning för psykisk ohälsa hos barn och ungdomar.

Sara Brandell

Leg. psykolog. Har främst mottagning för psykisk ohälsa hos barn och ungdomar.

Maja Schagerström

PTP-psykolog

Madeleine

Chefssekreterare, Vårdkoordinator för ADHD-utredningar, IT- och GDPR-ansvarig.

Mikaela Vari

Medicinsk sekreterare och vårdkoordinator för ADHD-utredningar.

Jobba med Oss

Vill du bli en del av vårt team? Se vilka jobböppningar vi har just nu.