Om Idun Bumm

Om Oss

Vi håller till på Sankt Göransgatan 126, 9 tr, mitt emot S:t Görans sjukhus, mellan t-bana Stadshagen och Fridhemsplan. Våra barnläkare, barnsjuksköterskor och psykologer är alla mycket erfarna. Läs mer om vårt team under “Våra Medarbetare”. Med ledorden engagemang, glädje och ansvar hoppas vi nå vår vision, som är att sätta en ny högre standard för högkvalitativ barnsjukvård samtidigt som vi ger våra anställda den bästa tänkbara arbetsmiljön.

Idun Bumm grundades av barnläkarna Artemis Liaskas och Lena Catry. Idun Bumm är en privatägd, men landstingsackrediterad Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (Bumm). Det betyder att samma regler gäller som vid en landstingsdriven mottagning för kvalitetsuppföljning, miljö och arbetsmiljö, kostnader och ersättningar, krav på tillgänglighetsanpassning och vårdhygien.

Som ett led i att kunna nå kvalitetsmålen har Idun Bumms grundare under hösten 2019 utvecklat ett lednings- och kvalitetssystem i samarbete med KVALPRAK. Lednings- och kvalitetssystemet har genomgått både internrevision och externrevision och fått mycket väl godkänt.

Idun Bumm är också medlemsföretag i Vårdföretagarna, Almega. Det innebär att Idun Bumm erbjuder kollektivavtal med tjänstegruppslivförsäkring (TGL), tjänstepension (ITP1 eller ITP2), omställningsavtal TRR inkl avgångsersättning samt trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA). Idun Bumm erbjuder även sina anställda friskvård och betalda utbildningsdagar.

Vårdföretagarna ställer särskilda medlemskrav på transparent redovisning, vilket innebär att medlemsföretagen öppet skall redovisa ett antal uppgifter om personal, ekonomi, ägare och styrelse. Idun Bumm är dock ett nystartat bolag och länkar därför till uppgifter om Idun Barnklinik AB:s styrelse på Allabolag, se länk Företagsinformation om Idun Barnklinik AB.