Videobesök med barnläkare, barnsjuksköterska och barnpsykolog

Bedömning av ditt barns mående om ditt barn tex hostar, är förkyld och är sämre i sin astma men ej kan komma på sitt fysiska besök pga smittorisk för andra patienter. 

När vi kommit överens om att ha videobesök bokas det in av Iduns vårdpersonal. Du får en notis i din telefon och kan då logga in på appen med Mobilt BankID och se ditt ärende. Vi kommer att ringa upp dig på utsatt tid.

Nyhet! Nu lanserar vi en ny app som fr.o.m. 1 dec 2022 kommer ersätta vår gamla app. Den nya appen heter “Idun Bumm” och du kommer känna igen Iduns äpple på loggan.

Idun Bumms nya app är nu tillgänglig i App Store och hos Google Play!

Den här applikationen är tänkt som ett komplement till vår fysiska traditionella barnläkarmottagning för att öka tillgängligheten och flexibiliteten. Om behovet finns för ett fysiskt vårdbesök på vår mottagning på Idun Bumm Kungsholmen bokas det alltid in.

Vem kan kontakta er via appen?
Våra egna patienter kan få en inbjudan till ett videobesök med barnläkare eller barnsjuksköterska eller psykolog. Mötet bokas via telefon 08-12108800

Vilka tider finns ni tillgängliga på appen?
Appen har samma öppettider som vår mottagning har. Se våra öppettider här

Hur fungerar appen rent tekniskt? Måste man ha en speciell telefon för att kunna använda appen?
För att kunna använda appen behöver man ha en smartphone, alltså en Android eller iPhone.

Vad kostar det att ladda ner och kontakta er via appen?
Appen är gratis och besöken är kostnadsfria.

Vilken typ av samtal kan jag förvänta mig via appen, måste jag fortfarande komma in till mottagningen med mitt barn?
I första hand vill vi ha fysiska besök för våra patienter, men vid vissa tillfällen kan besöken ske i digital form. Vi erbjuder digitala besök vid alla typer av samtal där vi bedömer att det fungerar kvalitetsmässigt att ha besöket via app. Barnet själv ska vara med även på videobesök.

Vad kan jag få hjälp med på appen?

  • Till exempel ett eksem som blossat upp under en resa, uppföljning av medicinering eller en avstämning hur det går med en KBT-övning.
  • Bedömning av ditt barns mående om ditt barn tex hostar, är förkyld och är sämre i sin astma men ej kan komma på sitt fysiska besök pga smittorisk för andra patienter. 


Läs mer om Idun-Appen hos Via TT här

Dela Artikeln

Fler artiklar du kanske gillar

Oralmotorisk utveckling Idun Bumm Kungsholmen
Övrigt

ORALMOTORISK UTVECKLING

Detta är ett gästinlägg från Miriam Hartstein, Specialistlogoped hos ABC Logopedtjänst. Munnen är viktig från allra första början hos människan och har stor betydelse för

Läs Mer »
falsk krupp idun bumm
Doktorn svarar

FALSK KRUPP

Falsk krupp orsakas av en svullnad i de övre luftvägarna, som i sin tur orsakas av en virusinfektion. Ofta kan krupp komma som första symptom

Läs Mer »